waterpomp“Als een nieuwe HR ketel goedkoper is om aan te schaffen, waarom zal ik dan kiezen voor een aardwarmtesysteem met een warmtepomp?”

Omdat je daarmee slim bezig bent! Al is een HR ketel in aanschaf voordeliger, op termijn is de warmtepomp goedkoper in gebruik. Maar er zitten meer voordelen aan vast. Een warmtepomp is verbonden aan lage temperatuurverwarming. Het verhoogt het comfort in een woning en kan naast de woning verwarmen óók koelen. ’s Winters dus een behaaglijke warmte, en zomers aangenaam koel.

In onze offertes maken wij standaard gebruik van de Mastertherm en/of EcoForest warmtepompen. Dit zijn modulerende pompen van goede kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Uiteraard zijn ook andere merken warmtepompen leverbaar.

Gratis internetmodule!

Bij afname van een compleet systeem met grondboringen, afgiftesysteem en warmtepomp, wordt bij ons de warmtepomp standaard voorzien van een internetmodule, zodat u overal ter wereld op uw PC, uw tablet of smartphone het energieverbruik van uw warmtepomp kunt beheren!

Naar boven