Bomar Aardwarmte

Duurzame energieconcepten

Energiebeheer

E-control: één app voor het totale energieconcept

E-control is een platform dat gekoppeld is aan de TH-Touch. Na inloggen stelt dit portaal u in staat om allerlei gegevens over uw energiesysteem te monitoren. Toegankelijk met een app op uw eigen telefoon.

E-control biedt u onder andere:
● Weergave van de warmtepomp
● Volledig beheer op afstand
● Slim energiebeheer

Erfgebonden
Met behulp van E-control is de energievoorziening op het eigen erf optimaal te regelen. Het laat de warmtepomp slim gebruik maken door opslag van piek- en dalmomenten in opwekking en gebruik.

Dynamisch
Stuurt het energiegebruik op weerbericht en actuele EPEX prijzen (=de handelsplaats waar elektriciteit op dagbasis verhandeld wordt) Maximaal benutten als de prijs op zijn laagst is. Voor de dure momenten wordt energie opgeslagen.

Slimme App Duurzame Energie Verbruik Bomar

Opslagcapaciteit en batterijpakketten

U kunt uw energieconcept aanvullen met opslagcapaciteit. Wanneer u meer energie opwekt dan dat u verbruikt, kunt u dit opslaan in accu’s. Zo heeft u uw eigen totale energiesysteem op het eigen erf!
Met gebruik van de accu’s van Solax Power in combinatie met de Solax Power hybride omvormer, de TH-touch en het E-control platform is het dan mogelijk om opwekking, opslag en verbruik van energie optimaal op elkaar af te stemmen.

Bomar Aardwarmte Erfgebonden Energie

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door uw gegevens achter te laten via het contactformulier of door ons een e-mail te sturen.